Zeeuwse Japanner

Zeeuwse Japanner

Het gerenoveerde Strandhotel in Cadzand-Bad biedt onderdak aan diverse restaurants waar sterrenkok Sergio Herman achter zit: Pure C, brasserie AIRrepublic en ontbijtplek Pine House. Vorig jaar kwam daar Blueness bij. Het draait er om de Japanse keuken, alleen komen de ingrediënten niet uit het land van de rijzende zon, maar uit de buurt.

Ook de wereldse ambiance is gecreëerd met producten van dichtbij. De spiegelwand achter de bar is van Sabine Marcelis, het servies van keramiekcentrum Cor Unum. Wat ons betreft een extra reden om er een dag of wat te vertoeven, om goed te eten, te wandelen en de boel de boel te laten. Want zoals Herman zelf zegt: ‘Al heb ik nog zo veel aan mijn hoofd, het uitzicht hier relativeert alles’. — Pauline Egge FD 9 maart 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *